• Najnowsze posty
    Najbardziej aktywni
    Najnowsi użytkownicy

Witam wszystkich

To miejsce dla nowych członków forum. Przywitaj się, napisz kilka słów o sobie, swoich zainteresowaniach i drodze do naturopatii lub zielarstwa. Poznajmy się – łatwiej rozmawiać i tworzyć społeczność, gdy wiemy, z kim wymieniamy doświadczenia.
Emilia
Podziękowania: ❤️ 1

Witam wszystkich

Post autor: Emilia »

Kosmetyka
Zielarstwo
Naturoterapia
Staram się to wszystko łączyć. Choć fascynuje mnie jeszcze psychologia. To tak z zamilowania. Wszystko co teraz robię to z pasji. Już nie robię nic z musu. Z miłości. Poprostu. Internetowo jestem uwsteczniona jakieś -10 lat. Także z góry wybaczcie mi opóźnienia w rozwoju. Wielkie podziękowania dla tworcow. Dla pomysłodawcy. Dla tego który to wszystko tak pięknie tutaj przygotował. Rozumiem że to dzieło Krzysztofa. Dziękuję i jestem pełna podziwu. Skoro ja tutaj piszę i nawet się zarejestrowałam i jest to dla mnie przejrzyste i nie kazało mi czegoś potwierdzić 15 x bo coś źle zrobiłam tzn.ze jest to mistrzostwo świata ! Jesteśmy w dobrym miejscu Kochani. Razem będzie nam lepiej w tym całym … chaosie w którym niestety mi też przyszło żyć. Ominiemy tutaj wszelkiego rodzaju frustrację i niezgodę na to co nas otacza. Także żyjmy w tym „ domu” w zgodzie. Dziękuję i wszystkiego dobrego dla wszystkich. Przybywajcie. ❤️ Emilia
❤️ 1
Awatar użytkownika
Kamil.Kornasiewicz
Zawód: Naturopata, Zielarz-fitoterapeuta, Irydolog
Kontakt:
Podziękowania: ❤️ 1 👍 6 👌 1

Re: Witam wszystkich

Post autor: Kamil.Kornasiewicz »

Witam w naszym kameralnym gronie.
Czy jest jakiś szczególny temat, który chcesz zgłębić lub informacje, które chcesz zdobyć ?
Mogę się podzielić doświadczeniem, jeśli będę kompetentny w owym zakresie.
Nie wierz nikomu na słowo. Sprawdź sam. Tym bardziej, gdy zależy od tego Twoje zdrowie.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Przywitaj się i napisz coś o sobie”