• Najnowsze posty
    Najbardziej aktywni
    Najnowsi użytkownicy

Heja wszystkim

To miejsce dla nowych członków forum. Przywitaj się, napisz kilka słów o sobie, swoich zainteresowaniach i drodze do naturopatii lub zielarstwa. Poznajmy się – łatwiej rozmawiać i tworzyć społeczność, gdy wiemy, z kim wymieniamy doświadczenia.
Ryjek
Podziękowania: ❤️ 1

Heja wszystkim

Post autor: Ryjek »

Cześć, jestem Daniel
Już dawno nie korzystałem z forów jako aktywny użytkownik. Do tej pory były to fora związane z tematyką motocyklową (w moich żyłach płynie benzyna i raczej nie da się tego wyleczyć :lol: ), ale przez wzgląd na brak czasu oraz na zdobyte doświadczenie w tematyce motocyklowej przestałem z nich korzystać. Niestety wiedza której tyczy się to forum jest u mnie na etapie raczkowania niemowlaka, a przez wzgląd na obszerność informacji w dziedzinie zdrowia, czuję że będę tutaj wieczny studentem :D . Muszę przyznać, że to forum działa antydepresyjnie już po zalogowaniu- wygląd forum, emotikonki przywróciły wspomnienia z dawnych lat kiedy beztrosko miałem czas na bycie forumowiczem, a to od razu wywołało banana na ryjku :D . Wielki szacun dla twórcy tego forum (którego znam osobiście) za jego stworzenie, pasję, wiedzę, zaangażowanie i poświęcenie się dla zdrowia innych. Jeden z uczestników tego forum ma wpis pod postami "Nie wierz nikomu na słowo. Sprawdź sam. Tym bardziej, gdy zależy od tego Twoje zdrowie" - trochę się myli, założycielowi wierzę na słowo ;)
❤️ 1
Awatar użytkownika
Kamil.Kornasiewicz
Zawód: Naturopata, Zielarz-fitoterapeuta, Irydolog
Kontakt:
Podziękowania: ❤️ 1 👍 6 👌 1

Re: Heja wszystkim

Post autor: Kamil.Kornasiewicz »

Witam serdecznie :D
Bardzo dobrze, że zacząłeś interesować się swoim zdrowiem jeszcze zanim zdążyło się coś mocno zepsuć.
Jak nie ma spiny, to można sobie coś poczytać i pooglądać w wolnych chwilach, dokładając stopniowo cegiełki do statusu "bycia zdrowym na starość".
Zachęcam do dzielenia się doświadczeniami i zadawania pytań.

Pozdro Daniel 8-)
Nie wierz nikomu na słowo. Sprawdź sam. Tym bardziej, gdy zależy od tego Twoje zdrowie.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Przywitaj się i napisz coś o sobie”